Nou Breakfast Meeting – Responsabilitat penal de l’empresa.
Publicada el 19/06/18
Esdeveniments, Jornadas,

breakfast meeting ambit asesores
Àmbit Assessor està organitzant una nova edició de Breakfast Meeting pel 4 de juliol a les 9.00h a les nostres oficines de Olesa de Montserrat.

Aquesta jornada formativa tractarà una nova preocupació dels empresaris: la responsabilitat penal de l’empresa.

Des de les dues darreres reformes del Codi Penal (2010 i 2015), part dels delictes que fins a la mateixa només podien cometre les persones (estafes, aixecaments de béns, falsificacions, blanqueig de capitals, fiscals i contra la seguretat social, entre altres) ara també poden ser comesos per les empreses.

Àmbit Assessor proporciona els “Programes de compliment”: un conjunt d’eines que li permetran preparar-se per al compliment de totes aquelles normes que afecten el seu sector activitat. Aquesta jornada informativa i de diàleg vol oferir les eines necessàries a la seva empresa per a que aquesta pugui:

1. Tenir una fotografia molt exacta del dia a dia i funcionament de l’empresa.
2. Tenir una recopilació de tota la normativa que afecta el sector d’activitat de l’empresa i que ha de ser complerta per aquesta.
3. Augmentar el control sobre la seva organització i així poder evitar totes aquelles conductes que acaben repercutint negativament en els resultats econòmics de l’empresa: desviacions de matèria primera o de recursos propis de l’empresa, venda a clients problemàtics de dubtosa reputació, entre altres.
4. Generar una cultura de valors interns de l’empresa que aportarà ètica, motivació i major rendiment dels treballadors, tot el què repercutirà favorablement en els resultats econòmics de l’empresa.
5. Disposar d’una carta de presentació enfront a tercers (inversors, competidors, proveïdors, organismes públics, etc) que generarà més reputació i més competitivitat.

Una oportunitat per augmentar els beneficis econòmics a través de la millora del control intern, de la reputació, de la competitivitat i de la disminució i/o eliminació dels riscos de sanció.

Reservi’s la data, conegui el programa complet, i inscrigui’s amb el nostre còmode formulari.

Àmbit Assessor

Àmbit Assessor

A Àmbit Assessor, SL comptem amb més de 30 anys dedicats a l’assessoria fiscal, comptable i laboral de la Pime.
Àmbit Assessor


Síganos en:
Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º2ª 08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13 08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100 - ambit@ambitassessor.com
Esta web utiliza cookies, para ver la política de cookies, presione aquí Si continuas navegando estás aceptándola