Reservi’s la data: proper Breakfast Meeting
Publicada el 14/02/18
Esdeveniments,

Breakfast Meeting àmbit assessor

Una nova edició del Breakfast Meeting. Subscrigui’s!

 

A Àmbit Assessor ens alegrem de presentar una nova edició del Breakfast Meeting, fruit del nostre caràcter proper enfocat a enfortir la sòlida relació de l’empresa amb els seus clients i, així, oferir el millor servei en temes jurídics, financers i de comptabilitat.

En aquesta nova jornada formativa, a càrrec del Sr. Andreu Pujol, Advocat Mercantil i Concursal, i soci professional de Àmbit Assesor; es tractarà, novament, el tema: “La responsabilitat dels administradors per deutes de l’empresa”.

La responsabilitat patrimonial de l’administrador és, per motius obvis, una de les matèries que més preocupa a tot aquell que dirigeix una empresa.

Existeix tot un seguit de supòsits en els quals, malgrat desenvolupar una activitat econòmica a través d’una Societat de Responsabilitat Limitada, pot veure’s compromès el patrimoni personal de l’administrador, ja sigui aquest de fet o de dret. Aquesta és, per tant, una matèria el coneixement de la qual és essencial per a qualsevol empresari, amb independència del moment pel qual estigui travessant la seva empresa. Saber a què atenir-nos i com evitar situacions de responsabilitat és essencial si pretenem evitar futures incidències o haver d’actuar de forma precipitada davant situacions d’inestabilitat o crisi empresarial.

D’aquesta forma, en aquesta jornada informativa tractarem de donar resposta, a través de casos pràctics, a les següents qüestions:
En quins casos es pot derivar la responsabilitat a l’administrador pels deutes de la Societat?
Com podem evitar incórrer en responsabilitat patrimonial?
Què fer davant una reclamació, judicial o extrajudicial?

La sessió tindrà lloc a les nostres oficines d’Olesa de Montserrat, el proper 7 de març a partir de les 9.30h i comptarà amb el següent programa:
9.15h Benvinguda
9.30h Ponència
10.10h Torn de preguntes i debat amb esmorzar a taula
11h Networking

A Àmbit Assessor volem fer-li partícep de la nostra evolució, per això, li enviarem un calendari provisional on podrà personalitzar i adaptar les sessions als seus interessos i manques professionals, perquè nosaltres puguem resoldre-les i ajustar les nostres formacions a les seves necessitats.

Conegui el programa complet, i subscrigui’s al nostre còmode formulari

Àmbit Assessor

Àmbit Assessor

A Àmbit Assessor, SL comptem amb més de 30 anys dedicats a l’assessoria fiscal, comptable i laboral de la Pime.
Àmbit Assessor


Síganos en:
Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º2ª 08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13 08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100 - ambit@ambitassessor.com
Esta web utiliza cookies, para ver la política de cookies, presione aquí Si continuas navegando estás aceptándola